I love poweryoga 2012 Vašek Krejčík v Bílině

25.11.2012 18:00

 

Po loňské úspěšné akci byla Bílina opět zařazena do cvičebního turné s Václavem Krejčíkem.  V neděli 25.11.2012.  Ihned si zarezervujte místo!

Pro pokročilé je připravená VINYASA FLOW powerjóga, založená na dýchání. Slovo "vinyasa" je v překladu "tělo spojené s dýcháním". Tento druh jógy pomáhá očistit nervovou soustavu a zlepšit kondici. Zbavuje tělo stresu a napětí.

Další fází společného cvičení bude powerjóga TERAPIE. Tento druh jógy je zaměřen na správné držení těla, vyrování svalových stavů nevyváženosti, nácviku a rozvoji jógového dechu. Naučíte se správně používat dech a rozvíjet pohybové schopnosti.

„V současném světě plném neustálého napětí a spěchu je powerjóga jako oáza uprostřed pouště. Jakmile do ní vstoupíte, už nechcete odejít. Otevírají se vám dvířka k poznání sebe sama. Strávíte příjemné chvíle se svým dechem, který vám poskytne sílu a uvolní radost. Tréninkem těla a mysli se „ladíte“ do každého všedního dne s úsměvem a pohodou. To je důvod, proč powerjógu neustále cvičím a předávám dál,“ říká Václav Krejčík, zakladatel pražských jógových Energy Studií.




Kontakt

Jóga

stob.jana@seznam.cz

604 258 133

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode